Creatief Denken en coachen  

We weten het allemaal, de beste ideeŽn krijg je niet achter je bureau, maar tijdens de afwas, onder de douche, in het bos of op een andere plek. Oplossingen kunnen op de meest rare momenten komen en in hele simpele dingen zitten.

Wat als een oplossing niet wordt gevonden? Je zit vast. Je draait in cirkeltjes om hetzelfde probleem heen. Dezelfde ideeŽn, dezelfde problemen, dezelfde gedachten en je komt er niet uit en niets lijkt te werken.

Herken je het meest genoemde advies ďJe moet er eens anders tegenaan kijkenĒ. Ik kan samen met jou dit advies vormgeven.

Tijdens een Creatief Denken sessie neem ik je mee buiten de gebaande paden, je mag afwijken, je mag buiten het gareel lopen, allerlei ideeŽn noemen die nog nooit iemand heeft bedacht. Ik neem je mee naar gebieden in je hersenen waar je nieuwe dingen kunt ontdekken.  

Total BrainBox Methode  

Ik gebruik voor het Creatief Denken de TotalBrainBox-methode. Een door de Universiteit van Twente gecertificeerde methode. Een methode die voor iedereen toegankelijk is, op elke situatie kan worden toegepast en geschikt is voor vrije (associatieve) denkers als voor mensen die logisch denken.